Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Acosta do druge zmage v sezoni Acosta do druge zmage v sezoni Moto2 Aragon - Dirka
18.09.2022 13:16 Matic Kovačič

Dirko zaznamovala španska prevlada v ospredju.

Zmagovalec 21 krogov dolge dirke razreda Moto2 v Aragonu je postal dirkač ekipe Ajo Pedro Acosta, ki je tako slavil drugič v sezoni, po dirki v Mugellu. Na drugem mestu je še šestič letos in drugič zapored dirko zaključil dirkač ekipe Pons Aron Canet, zadnje mesto na stopničkah pa si je tokrat zagotovil Acostin moštveni kolega Augusto Fernandez.

Na četrtem mestu je dirko zaključil japonski dirkač Ai Ogura, ki je tako iz težavnega vikenda zanj uspel potegniti največ možno in omejiti škodo v prvenstvu. S petim mestom je prvič po dirki v Mugellu v prvi šesterici dirko zaključil Tony Arbolino, šesto mesto pa si je tokrat zagotovil dirkač ekipe Speed UP Fermin Aldeguer.

Sedmo mesto na španski preizkušnji je na svoj račun vpisal Ogurin moštveni kolega Somkiat Chantra, osmi je skozi cilj uspel pripeljati domačin Jorge Navarro, deveti je dirko uspel zaključiti ameriški dirkač Joe Roberts, prvo deseterico pa je tokrat zaključil italijanski dirkač Celestino Vietti.

Med dobitnike točk so se sicer uvrstili še Cameron Beaubier na enajstem mestu, Lorenzo Dalla Porta na dvanajstem mestu, Barry Baltus na trinajstem mestu, Alessandro Zaccone na štirinajstem mestu in Bo Bendsneyder na končnem petnajstem mestu.

Deli to novico...

Obveščanje

Prijavite se na naše novice, da boste sproti obveščeni o vsem, kar in ko se bo zgodilo v svetu dirkanja na 2 kolesih.

Brvo! Dodani ste na naš mailing.
Zadnji Tweeti
Portali
Sledi nam