Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Razgatlioglu nedeljo začel z zmago Razgatlioglu nedeljo začel z zmago VN Francije - Superpole Dirka
11.09.2022 11:51 Matic Kovačič

Turški dirkač na najboljši možen način pozabil na sobotno napako in razočaranje.

10 krogov dolgo Superpole dirko v Magny Coursu, ki bo določila prve tri štartne vrste za popoldansko drugo daljšo dirko prvenstva Superbike, je dobil dirkač Yamahe Toprak Razgatlioglu, ki je slavil s prednostjo 1.9 sekunde pred drugouvrščenim dirkačem Ducatija Alvarom Bautisto, ki je v zadnjem krogu uspel ubraniti vse napade dirkača Kawasakija Jonathana Ree, ki je tako preizkušnjo končal kot tretji.

Končno četrto mesto si je v zadnjem sektorju zadnjega kroga uspel zagotoviti Rein moštveni kolega Alex Lowes, potem ko je uspel zlomiti zagrizen odpor dirkača tovarniške ekipe BMW Scotta Reddinga, ki je tako zaključil preizkušnjo na petem mestu, medtem ko si je zadnje mesto v drugi štartni vrsti s šestim mestom uspel zagotoviti Axel Bassani na satelitskem Ducatiju.

Kot sedmi je skozi cilj pridirkal drugi član tovarniške ekipe Ducati Michael Rinaldi in bo tako drugo daljšo preizkušnjo začel iz začetka tretje vrste, kjer bosta ob njem preizkušnjo začela še na Superpole dirki osmi ameriški dirkač GRT Yamahe Garrett Gerloff in domačin na BMW-ju Loris Baz, ki je osvojil končno deveto mesto.

Deli to novico...

Obveščanje

Prijavite se na naše novice, da boste sproti obveščeni o vsem, kar in ko se bo zgodilo v svetu dirkanja na 2 kolesih.

Brvo! Dodani ste na naš mailing.
Zadnji Tweeti
Portali
Sledi nam