Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Wayne Rainey spet na svoji Yamahi Wayne Rainey spet na svoji Yamahi Goodwood 2022
28.06.2022 02:16 Artur Švarc

Po 30 letih se je Wayne Rainey vrnil na svoj zmagovalni motocikel v družbi samih legend – Kennyja Robertsa, Kevina Schwantza in Micka Doohana.

Svetovni prvak najmočnejšega razreda 1991 in 1992 je kariero končal zaradi hude nesreče na VN Italije 1993, po kateri je ostal paraplegik. A dogodek v Goodwoodu letos bo šel v zgodovino – Rainey se je ponovno usedel in odpeljal na hrib v Goodwoodu, zvok dvotaktnih zverin z belim dimom pa je še dodatno popestril doživetje.

Roberts, Rainey, Schwantz in Doohan imajo skupaj 12 naslovov, Rainey pa je po vožnji povedal, da je užival prav v vsaki minuti vožnje. Pravzaprav besede težko opišejo občutke in povzamejo vožnjo, zato si jo morate ogledati v videu. In na posnetku boste opazili še nekoliko mlajšo legendo, ki službuje kot testni voznik za KTM.


Deli to novico...

Obveščanje

Prijavite se na naše novice, da boste sproti obveščeni o vsem, kar in ko se bo zgodilo v svetu dirkanja na 2 kolesih.

Brvo! Dodani ste na naš mailing.
Zadnji Tweeti
Portali
Sledi nam