Na Pokal narodov v Assen po presenečenje Na Pokal narodov v Assen po presenečenje Pokal narodov
22.09.2019 12:40 Uredništvo

Na sedežu AMZS v Ljubljani se je predstavila slovenska motokros reprezentanca, ki bo Slovenijo zastopala na Pokalu narodov konec meseca na Nizozemskem.

V sejni dvorani na sedežu AMZS na Dunajski 128 v Ljubljani so se zbrali slovenski reprezentanti, ki bodo 29. septembra 2019 na tradicionalnem Pokalu narodov. Selektor Bogomir Gajser se je že pred časom odločil in v reprezentanco vpoklical trojico, za katero meni, da lahko na zahtevni in mehki progi v Assnu pripravi tudi presenečenje. Barve Slovenije bodo z licenco AMZS branili Tim Gajser, sicer aktualni svetovni prvak v razredu MXGP, Jan Pancar, ki je v točkovanju za svetovno prvenstvo razred MX2 osvojil 28. mesto in Peter Irt, ki bo skušal čimbolj upravičiti zaupanje selektorja ter slovenske športne javnosti v razredu MX Open.

Fantje obljubljajo, da se bodo potrudili, da iz sebe in motorjev iztisnejo vse, kar se da. Slovenija se lani Pokala narodov ni udeležila. Najboljši dosežek slovenskih motokrosistov pa sega v leto 1998, ko so v Foxhillsu v Veliki Britaniji osvojili deveto mesto.

Deli to novico...

Obveščanje

Prijavite se na naše novice, da boste sproti obveščeni o vsem, kar in ko se bo zgodilo v svetu dirkanja na 2 kolesih.

Brvo! Dodani ste na naš mailing.
Zadnji Tweeti
Portali
Sledi nam